Tovább a tartalomhoz

Keresés

Díjaztuk a környezettudatos e-számla felhasználókat

Áprilisban zárult társaságunk minden századik e-számla regisztrálót jutalmazó akciója, a 3000. környezettudatos ügyfelünk az elmúlt héten vette át ajándékát.

Új ügyfélként regisztrált a díjmentes szolgáltatásra a pécsi Nagy Balázs és a szerencse egyből mellé szegődött. Ifjú házasként vásárolták első saját otthonukat, melynek átjelentésekor gyakori internethasználóként egyből a kényelmesebb elektronikus számlázási módot választották. Mivel nem szeretnek feleslegesen papírokat gyűjteni, egyértelmű volt, hogy ahol csak lehet, e-ügyintézésre térnek át. Pár kattintással regisztráltak társaságunk honlapján, és mivel lakásuk távfűtéses, örömmel választottak olyan szolgáltatót, ahol együtt intézhetik a PÉTÁV és a Tettye számláit is, amelyek már a BIOKOM Kft.-vel együtt is elérhetőek a Teleszámlán.

Az elmúlt másfél évben egyébként 75%-kal emelkedett az e-számlás és 28%-kal a vízdíjukat csoportos beszedéssel fizetők száma. Mivel a korszerű ügyintézési módok növekedésével arányosan csökken a számlákhoz felhasznált papír mennyisége, társaságunk minden századik felhasználónak egy míves, fából készült pendrive-al köszönte meg, hogy segítették környezettudatos törekvéseit. Ez az akció ugyan véget ért, de más kedvezménnyel is ösztönözzük a praktikus e-ügyintézést. Azok például, akik számlájukat csoportos beszedési megbízással rendezik, maguk dönthetik el, mikor legyen a fizetés napja, a hónap elején, közepén vagy végén kérik az esedékes számlát.

2014.04.29.