Tovább a tartalomhoz

Keresés

Számlázás

Március első hetében minden érintetthez eljutnak a díjváltozáshoz kapcsolódó elszámolások

6000 közületi felhasználási hely tulajdonosa kapja kézhez (vagy e-mail postafiókjába) a 2023. december 31. és az azt megelőző utolsó leolvasás közötti időszak elszámolását.
2024.02.27.

Januártól változnak a nem lakossági víziközmű díjak

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a 25/2023. (XII. 13.) EM rendelet szerint 2024. január 1-jétől országosan egységesen változnak a nem lakossági felhasználók számára érvényes víz- és csatornadíjak. A lakossági díjak nem módosulnak.
2023.12.20.

Locsolás húsvét után is – kedvezménnyel

Húsvétkor talán végleg beköszönt a tavasz, de ami biztos: lassan kezdetét veszi az idei locsolási szezon. Házi kertjeiket öntöző ügyfeleink az idén is igényelhetik a 10%-os megtakarítást jelentő locsolási kedvezményt, elektronikusan vagy postai úton.
2023.04.06.

Miért van több számla a borítékban?

Az elmúlt időszakban változott a víz- és csatornadíjszámlák postázási gyakorisága. 
2015.12.02.

Három számla a borítékban

Egyszerűsödik a vízdíjszámlák postázása és rendezése a jövőben: az elkövetkezőkben társaságunk évente két alkalommal küld számlát: a féléves leolvasások után az elszámolás mellett a következő időszak részszámláit is kézbesítjük a háztartásoknak.
2015.06.02.

Segédlet az új típusú számla értelmezéséhez

Az idei évtől a hazai szolgáltatók egységes, átlátható, színkódolt közműszámlákban számolják el az igénybe vett szolgáltatások díját. A jogszabályi előírásoknak megfelelően a Tettye Forrásház Zrt. is módosította a lakossági víz- és csatornadíjszámla formáját. Az új számlák mindenben megfelelnek az egységes közszolgáltatói számlaképről szóló 2013. évi CLXXXVIII. törvény előírásainak.
2014.03.10.

Félévi díjat ért a csekk leváltása

Befejeződött társaságunk csoportos beszedést népszerűsítő akciója (részletek az akcióról bővebben: itt). A pontos, megbízható szolgáltatás mellé most nyerési lehetőséget is kínáltunk ügyfeleinek. A kezdeményezés sikerét jelzi, hogy mintegy 1600 lakossági ügyfelünk élt a lehetőséggel és váltotta átutalásra papírcsekkjét az elmúlt hónapokban. Közülük három felhasználónak biztosan nem kell vízdíjszámlájával törődnie pár hónapig, mert visszanyerték féléves szolgáltatási díjukat.
2013.07.09.

Ezer forint jár a csekket leváltóknak április 22-én

Április 22. a Föld napja - ebből az alkalomból a Tettye Forrásház Zrt. papírmentes napot hirdetett. Amellett, hogy munkatársaink ezen a napon kizárólag akkor nyomtatnak, ha az valóban elkerülhetetlen, az aznap csoportos beszedésre és e-számlára váltó ügyfeleknek 1000 forintot jóváírunk a vízdíjszámlában.
2013.04.19.

E-számla: 10 ezer sárga csekkel kevesebb

Az ezernégyszázadik e-számla felhasználót köszöntik ebben a hónapban a Tettye Forrásháznál. A tavaly útnak indított díjmentes elektronikus szolgáltatás a hagyományos papíralapúnál praktikusabb és gyorsabb ügyintézést kínál a számlafizetőknek. Az érdeklődés azóta is töretlen, hetente tucatnyian cserélik elektronikusra vízdíjszámlájukat, és fogadják számítógépükön számlájukat postaláda helyett.
2012.10.11.