Tovább a tartalomhoz

Keresés

A Kisflórián utcában is elindul a hálózatépítés

Az utolsó cső is földbe került a József utcában, a környék közműfejlesztése azonban nem ért véget: a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szeptember 27-étől a Kisflórián utcában, majd a Szent Mór utcában korszerűsíti a víziközmű-hálózatot.

A munkálat idejére a Kisflórián utcát a József utcai kereszteződéstől délre teljes szélességben lezárják, várhatóan október közepéig nem lehet parkolni és autóval közlekedni az utca déli részén.

Eközben a József utca Szent Mór utca - Megye utca közti szakaszán az útburkolat helyreállítása zajlik, ezzel lezárul a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és az E.ON Hungária Csoport összehangolt, tavasszal indított, valamennyi szolgáltatást érintő közműcseréje.

260 millió forint értékű beruházásban egy felbontással és helyreállítással az utca teljes hosszában megújult a gáz-, áram-, ivóvíz- és szennyvízhálózat. (Érdekesség: a szűk utcában a munkaárok sokszor mélyebb volt, mint amilyen széles maga az utca.)

Köszönjük a környéken élőknek és az autózóknak a forgalmi akadályok, illetve a munkálatok okozta kényelmetlenségek ellenére tanúsított türelmét és megértését!

2021.09.27.