Tovább a tartalomhoz

Keresés

Automatikus értesítés: e-mailben is érkezik a mérőállás

Új szolgáltatást indít április 1-től társaságunk: a jövőben elektronikus úton, automatikus rendszerüzenetekben is tájékoztatást adunk felhasználóinknak a leolvasással, illetve a szolgáltatás-ellenőrzéssel kapcsolatos hasznos információkról.

Azon ügyfeleink, akik megadják e-mail címüket, a leolvasást követően automatikus üzenetet kapnak:

  • a leolvasó által rögzített vízmérő-állásról,
  • a soron következő leolvasás időpontjáról,
  • a leolvasás elmaradása esetén,
  • ha szakemberünk valamilyen problémát, például szakadt plombát talált a vízmérőnél, vagy nem megfelelőséget az aknában.

A leolvasók mellett áprilistól a szolgáltatás ellenőrzését végző munkatársaink is speciális készülékkel érkeznek a helyszínre; az ott felvett, felhasználó által aláírt jegyzőkönyvet pedig hőnyomtató segítségével helyben kinyomtatják és átadják, vagy e-mailben küldik meg az ügyfélnek.
A folyamatos rendszerfejlesztések sorában bevezetett új kényelmi szolgáltatással célunk, hogy a lehető leggyorsabban tájékoztassuk ügyfelekeinket és tovább gyorsítsuk az ügyintézést.

védelmi tájékoztató
Amennyiben Ön értesítést kapott tőlünk e szolgáltatás keretében: a 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint tájékoztatjuk, hogy korábbi leolvasásnál/helyszíni ellenőrzésnél hozzájárult, hogy e-mail címét (és/vagy telefonszámát) adatbázisunkban nyilvántartsuk. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. az Ön adatait kizárólag elektronikus úton történő információtovábbítási céllal használja fel, beleegyezése nélkül azokat harmadik fél részére nem szolgáltatja ki.
Amennyiben nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, tehát nem járul hozzá adatai adatbankunkban történő tárolásához, kérjük, jelezze részünkre e-mailben, és töröljük az adatot adatbázisunkból.

2017.04.04.