Tovább a tartalomhoz

Keresés

Kulcsfontosságú a biztonságos ivóvíz: korlátozási moratórium lépett életbe

A kézmosás alapvető a vírusfertőzés megelőzése során, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. ezért önkéntes moratóriumot vállalt és léptetett életbe szolgáltatási területén. Annak érdekében, hogy mindenkinek biztosan legyen elegendő tiszta, egészséges ivóvize, társaságunk felfüggesztette a szolgáltatás korlátozását a nemfizető ügyfeleknél Pécsen és a környékbeli településeken. A vállalt moratórium határozatlan ideig tart.

Óvintézkedések - az ügyfelek együttműködését kérjük

A víziközmű-szolgáltatás biztosítása és fenntartása a járvány megfékezése érdekében kulcsfontosságú és kiemelt jelentőségű.
Az elmúlt hetekben társaságunk - rendkívüli helyzetekre készített, a koronavírus hazai megjelenésével életbe léptetett tevékenység-folytonossági tervének megfelelően - több intézkedést, belső munkafolyamat módosítást bevezetett a vízellátást biztosító munkatársak egészségmegőrzése érdekében.
Ehhez most az ügyfeleink együttműködését és megértését is kérjük:

Bár a személyes ügyintézés a megszokott rend szerint zajlik, arra kérjük ügyfeleinket, ha tehetik, részesítsék előnyben a telefonos vagy elektronikus ügyintézést (80/811-111, 72/421-700, uszi@tettyeforrashaz.hu, tettyeforrashaz.hu/uszi). Lázas, beteg állapotban a Búza téri személyes ügyintézés helyett a fenti ügyintézési lehetőségeket kérjük igénybe venni.

Megelőző intézkedésként társaságunk átmeneti időre felfüggesztette az üzemlátogatásokat, pályaorientációs napokat. Az elhalasztott programok, események későbbi pótlásáról weboldalunkon adunk tájékoztatást, illetve közvetlenül értesítjük az érintetteket.

Köszönjük ügyfeleink megértését és türelmét!

2020.03.11.