Tovább a tartalomhoz

Keresés

Töltsd újra a Made in Pécs Fesztiválon is!

Hidratálópontokkal és Csatornaszörny-fotójátékkal várjuk a fesztiválozókat a 8. Made in Pécs Fesztiválon, január 7-én szombaton

A friss pécsi csapvízzel szolgáló pontokat négy helyszínen, a Made in Pécs Café, a Nappali, a Szabadkikötő és a Pécsi Est pultjainál találják a szomjukat oltani vágyók, Budzilla felkeresése viszont nehezebb feladat lesz. Aki megtalálta őt a fesztivál főutcájában, közös szelfit készíthet vele, majd ezt #tettyeforrashaz és #madeinpecsfesztival hesstegekkel posztolhatja saját Facebook- vagy Instagram-oldalán. A legötletesebb fotók készítőit csatornaszörnyes csomagokkal ajándékozzuk meg.

Fotózkodj a Csatornaszörnnyel!

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a KEHOP-2.1.7-19-2019-00003 azonosítószámú, „Vizes Város – tudatos víz- és csatornahasználat” projekt keretében a Csatornaszörny installációval is részt vesz a 2023. január 7-én rendezett 8. Made in Pécs Fesztiválon. A fesztivál „főutcájában”, a 7621 Pécs, Király utca 35. alatt kiállított installációhoz kapcsolódóan a Made in Pécs és a TETTYE FORRÁSHÁZ „Fotózkodj a Csatornaszörnnyel!” játékot hirdet.

A játékban való részvétel módja: A játékosok közös fotót (szelfit) készítenek a Csatornaszörnnyel, majd feltöltik a fotót saját Facebook- és/vagy Instagram-oldalukra, #tettyeforrashaz és #madeinpecsfesztival hesstegekkel ellátva a bejegyzést.

A fotók értékelése, díjazása: A fesztivál hétvégéjén (2022. január 7-8.) feltöltött fotók közül a TETTYE FORRÁSHÁZ zsűrije kiválasztja az öt legkreatívabb képet, majd felveszi a kapcsolatot azok készítőivel. Az öt kiválasztott kép készítőjét csatornaszörnyes ajándékcsomaggal (1 db gymbag vagy vászontáska, 1 db póló, 1 db matrica) díjazza a TETTYE FORRÁSHÁZ.

Játékosok köre: A pályázatban minden fesztivállátogató részt vehet, kivéve a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. munkavállalói.

 
 

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. Csatornaszörny installációja és a Töltsd újra! hidratálópontok a KEHOP-2.1.7-19-2019-0003 azonosító számú, "Vizes város - tudatos víz- és csatornahasználat" pályázat keretében valósulnak meg.

2023.01.06.