Tovább a tartalomhoz

Keresés

Tájékoztató a rezsicsökkentésről és az aktuális lakossági díjakról

A rezsicsökkentések végrehajtásáról szóló 2013. évi LIV. törvény 4. § előírásainak megfelelően a Tettye Forrásház Zrt. 2013. július 1-től az elvárt mértékben, legalább tíz százalékkal csökkentette lakossági szolgáltatási díjait. Eszerint az ivóvíz- és szennyvízszolgáltatás 2013. július 1-től érvényes lakossági díjai:

Közműves víz- és csatornadíjak Pécsett

Lakossági díjak

Nettó ár (Ft/m³)

Bruttó ár (Ft/m³)

ivóvízdíj

340

432

csatornadíj

248 

315

vízterhelési díj

4

5


Pécs környéki települések díjai

Folyamatos tájékoztatás a számlákban

Ügyfeleinknek számlájukban folyamatosan információt nyújtunk a díjcsökkentésről: az első oldalon a kiemelt, sárga színű rovatban tájékozódhat arról, hogyan alakult volna számlája a mérséklés nélkül (1), és mennyi lett így fizetési kötelezettsége (2), mennyit takarított meg az adott számlában (3),  illetve július 1-jétől összesen (4). 

Kérjük, figyelje a számlázási időszakot! A mérsékelt díjak csak 2013. július 1-jét követően érvényesek, így ha számlája ennél korábbi időszakot is tartalmaz, együttesen kisebb mértékű csökkenést tapasztalhat a végösszegben. Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat, készséggel állunk rendelkezésére! 

A szippantott szennyvíz díja is csökken

A január 31-én érvényes árhoz képest a nem közművel összegyűjtött szennyvízszolgáltatás díja is csökken Pécsett. Mivel a közszolgáltatás áráról a pécsi önkormányzatnak is meg kell hoznia rendeletét - várhatóan július közepén -, előfordulhat kisebb csúszás az aktuális számlák kézbesítésében. A lakossági felhasználókat érintő árcsökkentést azonban természetesen ezekben az esetekben is július 1-jétől érvényesíti társaságunk.

2013.07.04.