Tovább a tartalomhoz

Keresés

Nem kopogtat a leolvasó, szünetel a személyes ügyintézés és a mérőcsere

A lakosság és a víziközmű-szolgáltatást fenntartó munkatársak megóvása érdekében a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. több óvintézkedést vezetett be az elmúlt hetekben. Társaságunk a rendkívüli helyzet idejére felfüggesztette a személyes ügyintézést, a vízmérő leolvasást, mellékvízmérő-cserét, szakszerűségi vizsgálatot és ellenőrzést.

Cégünk a nem fizetőkkel szemben tervezett korlátozásokat is leállította annak érdekében, hogy mindenkinek rendelkezésre álljon elegendő tiszta, egészséges ivóvíz.

Diktálja be vízmérője állását!
Amíg a leolvasó nem kopogtat, a pontos elszámolás érdekében kérjük ügyfeleinket, hogy az aktuális leolvasási időszakban juttassák el hozzánk vízmérőjük állását: uszi@tettyeforrashaz.hu; www.tettyeforrashaz.hu/meroallas; 80/811-111, 72/421-700/2
Számláján, vagy weboldalunkon ellenőrizheti, mikor esedékes Önnél a leolvasás, az e-mailcímmel rendelkező, regisztrált felhasználók automatikus értesítést kapnak. Ha egy felhasználási helyről nem érkezik mérőállás ebben az időszakban, becsült számlát készítünk az elmúlt 12 havi átlagfogyasztás alapján.

Rendelkezésére állunk telefonon és e-mailben!
Valamennyi víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügy intézése biztosított telefonon, online vagy postai úton.

  • Locsolási kedvezmény igénylése: a házi kerttel rendelkező fogyasztók április 15-ig küldhetik be postán, vagy e-mailen a 10 százalékos locsolási kedvezményt igénylő, kitöltött, aláírt nyomtatványt.
  • Kártyás vízmérő feltöltés: az előrefizetős vízmérők feltöltésére hétfőtől péntekig 9-10 óra között van lehetőség (Búza tér 8/B).
  • Műszaki ügyintézés: kérjük, papíron, postai úton küldje meg nekünk a dokumentumokat telefonszáma feltüntetésével. Szakemberünk a tervek, dokumentumok ellenőrzése után felveszi Önnel a kapcsolatot.
  • Felhasználó-változás: a weboldalról letöltött nyomtatványt e-mailen (szkennelve), vagy papír alapon postai úton tudja benyújtani. Kérjük, az űrlaphoz csatolja a jogviszonyváltozást igazoló iratokat (pl. adásvételi szerződés, tulajdoni lap másolata, bérleti szerződés), és ügyeljen rá, hogy ne maradjon le a változás időpontjában leolvasott vízmérőállás, illetve az előző és az új felhasználó aláírása. Közületi felhasználó esetében cégkivonat, aláírási címpéldány - és ha rendelkezésre áll, víziközmű fejlesztési hozzájárulással kapcsolatos dokumentumok - csatolása is szükséges.

Pénztári befizetés és sárga csekk helyett
Rendezze számláját csoportos beszedéssel vagy banki utalással, így nem kell elhagynia otthonát. A csoportos beszedés felhatalmazását elektronikus úton is benyújthatja bankjának; a készpénzmentes, biztonságos számlafizetéssel vízdíja mindig határidőben érkezik. Átutalás esetén kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel vevőazonosítóját és a számla hivatkozási számát.

Az ügyintézéshez szükséges nyomtatványok innen letölthetőek: www.tettyeforrashaz.hu/uszi
Levélcím: TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. 7602 Pécs, Pf. 33 | uszi@tettyeforrashaz.hu 

Köszönjük együttműködésüket!

Szakembereink most is Pécs biztonságos ellátásáért dolgoznak!
A rendkívüli helyzet alatt is biztosított a folyamatos vízellátás, szennyvízkezelés, hibaelhárítás. Az ellátás zavartalansága, munkánk kulcsfontosságú a járvány megfékezésében - a tiszta, egészséges ivóvíz a megelőzés alapvető eszköze.
Ugyancsak folyamatos a háztartási szennyvíz begyűjtése és az ivóvíz-kiszállítás. Kérjük, tervezze meg előre és időben jelezze megrendelését annak érdekében, hogy az igényeket ütemezetten, a megfelelő biztonsági intézkedésekkel teljesíthessék munkatársaink.

2020.03.25.