Tovább a tartalomhoz

Keresés

Hogyan intézhetem ügyeimet?

A járványügyi vészhelyzet alatt valamennyi víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügy intézése biztosított telefonon, online vagy postai úton, amelyhez összegyűjtöttünk a leghasznos információkat.

Ha általános témában kérne tájékoztatást
Keressen minket a 80/811-111, 72/421-700-as számokon, vagy az uszi@tettyeforrashaz.hu címen. A gyors telefonos ügyintézéshez kérjük, készítse elő vevőazonosítóját, vagy egy korábbi vízdíjszámláját.

Felhasználó-változás ügyintézése, lakásátírás
A weboldalról letöltött, kitöltött Felhasználó-változás bejelentése nyomtatványt e-mailen (szkennelve), vagy papír alapon postai úton tudja benyújtani. Kérjük, az űrlaphoz csatolja a jogviszonyváltozást igazoló iratokat (például adásvételi szerződés, vagy tulajdoni lap másolata, bérleti szerződés), és ügyeljen rá, hogy ne maradjon le a változás időpontjában leolvasott vízmérőállás, illetve az előző és az új felhasználó aláírása.
Közületi felhasználó esetében cégkivonat, aláírási címpéldány - és ha rendelkezésre áll, víziközmű fejlesztési hozzájárulással kapcsolatos dokumentumok (pl. VFH megállapodás) - csatolása is szükséges.

Locsolási kedvezmény igénylése
A házi kerttel rendelkező fogyasztók április 15-ig küldhetik be postán, vagy e-mailen a 10 százalékos locsolási kedvezményt igénylő, kitöltött, aláírt nyomtatványt.

Műszaki ügyintézés (víz- és csatornabekötés, kapcsolódó műszaki kérdések, tűzcsaptelepítés, tervegyeztetés stb.)
Kérjük, papíron, postai úton küldje meg nekünk a dokumentumokat telefonszáma feltüntetésével. Szakemberünk a tervek, dokumentumok ellenőrzése után felveszi Önnel a kapcsolatot.

Befizetések, részletfizetés
Pénztári befizetésre március 16-tól határozatlan ideig nem lesz lehetőség. Telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy e-mailben igényelhet csekket. Banki átutalás esetén kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel vevőazonosítóját és a számla hivatkozási számát.
Amennyiben részletfizetést igényelne, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kintlévőség-kezelési munkatársainkkal (hatralek@tettyeforrashaz.hu, 72/421-700/3-as menüpont). Az elbírálás után részletfizetési megállapodását levélben fogjuk kézbesíteni Önnek; a részletfizetés az aláírt megállapodás visszaküldése, illetve a kézbesített első csekk befizetése (vagy az első részlet banki átutalása) után lép életbe.

Igazolások kérése (tartozásmentességről, használatbavételi engedélyhez)
Postai úton vagy e-mailen keresztül kérje munkatársainktól, és levélben vagy e-mailben kézbesítjük Önnek a kért igazolást, nyilatkozatot.

Kártyás vízmérő feltöltés
Az előrefizetős vízmérők feltöltésére hétfőtől péntekig 9 és 10 óra között van lehetőség Búza téri ügyfélszolgálati irodánkban.

Az ügyintézéshez szükséges nyomtatványok innen letölthetőek: Letölthető nyomtatványok - TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. (tettyeforrashaz.hu)
Levélcím: TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. 7602 Pécs, Pf. 33 | uszi@tettyeforrashaz.hu

Köszönjük együttműködését!

2020.03.19.