Tovább a tartalomhoz

Keresés

Munkálatok

A zavartalan, stabil ellátás érdekében szakembereink a napi hibaelhárítás mellett karbantartják és tervszerűen korszerűsítik a víz- és szennyvízhálózatot. Összesen 1540 kilométernyi hálózatnak viseljük gondját minden nap, és fejlesztjük, hogy a jövőben is megbízhatóan lássa el feladatát.
A munkálatok során arra törekszünk, hogy a lehető legkisebb mértékben, a legrövidebb ideig zavarják a mindennapokat. Ideiglenes vízellátó rendszerrel biztosítjuk az ivóvízszolgáltatást, és ahol kiváltható más technológiával, elkerüljük az útfelbontást. Egyes munkák azonban szükségessé teszik a szolgáltatás vagy a forgalom átmeneti korlátozását. Köszönjük türelmüket és támogató hozzáállásukat!

Felújítások, tervezett munkák

A megtervezett és előkészített korszerűsítéseket egy hosszútávú, komplex hálózatfelújítási program (gördülő fejlesztési terv) alapján hajtjuk végre, országos szinten is jelentős erőforrásokat fordítva az elöregedett vezetékek cseréjére.

Felújításokkal kapcsolatos hírek, információk >>

Meghibásodások

Szakembereink évente több mint ötezer meghibásodást javítanak. Sok körülménytől függ, mennyi idő alatt birkózunk meg egy-egy csőtöréssel, de mindent megteszünk, hogy jó munkaszervezéssel, odafigyeléssel a lehető leggyorsabban helyreálljon a szolgáltatás.

Csőtörések, hibajavítások hírei >>

Interaktív térképünkön tájékozódhat arról, mely területeket érint hibaelhárítási vagy felújítási munkálat, hol várható tervezett vízhiány.

forgalomkorlátozással járó munkálat várható vízhiány, vízzavarosság

Segítjük a közlekedőket

A Waze navigációs közösségi alkalmazásban is elérhetőek a nagyobb forgalomkorlátozással kísért munkálatok útinformációi.