Tovább a tartalomhoz

Keresés

100%-os megfelelőségű a pécsi csapvíz

Közzétette decemberben a népegészségügyi központ (NNGYK) legfrissebb, Magyarország ivóvizeinek minőségéről szóló jelentését. Az országos helyzetkép is kedvező, Baranyában viszont az átlagnál is jobb, Pécsen pedig kiváló, 100 százalékos megfelelőségű a csapvíz minősége.

Tovább a hírhez: 100%-os megfelelőségű a pécsi csapvíz

Legfrissebb híreink

Összes hír

Javítják az utakat a téli hibák után

2024.02.23.
Tavaly több mint 2800 meghibásodást hárítottak el szakembereink, amelyből jócskán jutott a téli időszakra is. A fagyosabb hónapokban ideiglenesen helyreállított útszakaszok most új burkolatot kapnak.

Gyémánt Díj a Csatornaszörny-kampányért

2024.02.12.
Újabb díjjal ismerte el a szakma a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szemléletformáló kezdeményezéseit. Ezúttal a Ne etesd a Csatornaszörnyet! társadalmi célú kampány érdemelte ki a Magyar Marketing Szövetség „Marketing Diamond Award” elismerését.

Vízzavarosodás a Belvárosban

2024.02.09.
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Felsőmalom utca 8. és a Béri Balogh Ádám utca 3. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2024. február 13-án, kedden vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Barbakán tér – Janus Pannonius utca – Mária utca – Ágoston tér – Alsóhavi utca – Lánc utca – Rákóczi út – Kórház tér – Klimó György utca által határolt területen.

Tettye 2023 Top 5

2024.01.11.
Betonvezetékbe fúródó platángyökerek, 138 millió pohár víz és 24 meghibásodás egy nap alatt, minden héten egy osztálynyi látogató – ezúttal is összegyűjtöttünk néhányat az év legérdekesebb tettyés számai, történései közül.

Köszöntöttük törzsgárdáinkat

2023.12.30.
Idén 30 olyan munkatársat ünneplünk, aki munkájával legalább 10 éve segíti Pécs és a környező települések biztonságos vízellátását, szennyvízkezelését.

Budzilla, a csatornaszörny

Budzilla, a pécsi csatornaszörny

A nem megfelelő csatornahasználattal akár száz tonnásra felhizlalt csatornahulladékok (más néven zsírhegyek vagy zsírkígyók) komoly fennakadást okoznak a városi szennyvízrendszerben.