Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Pályázatok
 

 

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet „Papír-írószer rögzített áras beszerzése” tárgyában. Az ajánlatok beérkezési határideje: 2022. szeptember 6. 14:00 óra. Beküldés módja: e-mail.

Pályázati felhívás
Szerződéstervezet
Melléklet

 

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet „Tömítések rögzített áras beszerzése” tárgyában. Az ajánlatok beérkezési határideje: 2022. augusztus 17. 13:00 óra. Beküldés módja: e-mail.

Pályázati felhívás
Szerződéstervezet
Melléklet

 

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet „Vízszerelési anyagok rögzített áras beszerzése” tárgyában. Az ajánlatok beérkezési határideje: 2022. augusztus 16. 14:00 óra. Beküldés módja: e-mail.

Pályázati felhívás
Szerződéstervezet
Melléklet

 

Archívum


Vízszállítás kúttalan utakon

Ivóvízszállítást végző szakembereink egyre gyakrabban tapasztalnak türelmetlenséget, indulatot munkájuk során a közlekedők részéről.

Bővebben

A klímaváltozás a közműhálózatot feszegeti

Az extrém időjárási körülmények, a hatalmas esőzések és a szárazság váltakozása a vízszolgáltatókat is minden eddiginél nagyobb kihívás elé állítja. Komoly meghibásodások, csőtörések nehezítik az egyébként is felújításra szoruló hálózat működtetését.

Bővebben

Vízzavarosodás lehet augusztus 4-én a Megyeri út déli részén és környékén

Szakembereink a Megyeri úton és a Verseny utcában végeznek oltóvíz-hozam mérést 8-10 óra között, ezért a mérések napján több helyen lehet vízzavarosodás, nyomáscsökkenés.

Bővebben

Helyreállítás a Mártírok útján

Július 18-tól egy héten át végeznek útburkolat-helyreállítást a Mártírok útja 26., 34. és 56. szám előtt, ahol a korábbi szennyvízvezeték rekonstrukciót követő süllyedéseket javítják garanciálisan a szakemberek. A tervezetten július 22-ig tartó munkálat ideje alatt az érintett szakaszokon útszűkületre lehet számítani.

Bővebben

Vizes város - Töltsd újra! a Fényfesztiválon

A csaknem 100.000 látogatót vonzó rendezvényen friss vízzel vártuk a fesztiválozókat a Fény útja Kossuth téri helyszínén, emellett vizes teszttel irányítottuk rá a figyelmet a víz, azon belül a vezetékes víz, a pécsi csapvíz és a víziközmű-szolgáltatás értékeire, fontosságára.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT