Tovább a tartalomhoz

Keresés

Megtévesztő csatornatisztítók

Nem először bukkannak fel trükkös csatornatisztítók Pécsen. Május első napjaiban egy mecsekoldali ingatlant kerestek fel ismeretlenek azzal az ürüggyel, hogy a környéken tapasztalt dugulás miatt, helyszínen fizetett díj ellenében vezetéktisztítást végeznek – ami végül több mint félmillió forintjába került az óvatlan felhasználónak.

Tovább a hírhez: Megtévesztő csatornatisztítók

Legfrissebb híreink

Összes hír

Nézz a lábad elé! aknafedlap fotópályázat

2023.05.30.
Kerek? Szögletes? Festett? A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. aknafedlap fotópályázatot hirdet a KEHOP-2.1.7-19-2019-00003 azonosítószámú „Vizes Város – Tudatos víz- és csatornahasználat” pályázat keretében.

II. Önkormányzati Egészségnap (galéria)

2023.05.15.
Május 13-án a városi cégek részvételével második alkalommal rendeztek Önkormányzati Egészségnapot a Kossuth téren. Társaságunk ezúttal is vízosztással és vizes játékokkal, ismertetőkkel járult hozzá a rendezvény sikeréhez és a pécsiek szemléletformálásához.

Töltsd újra két koncert között a PEN-en!

2023.05.01.
Hidratálópontokkal, friss vízzel vártuk a 2023-as PEN fesztiválozóit április 28-30. között a Pécs EXPO-n. A Vizes város hidratálópontokon a frissülni vágyók a pécsi vízről, vízszolgáltatásról bővítették ismereteiket.

Föld napja a Tettyén (galéria)

2023.04.25.
A Föld napja hagyományos pécsi helyszínén, a tettyei romok árnyékában rendezett egynapos eseményt a Duna-Dráva Nemzeti Park, amelyhez társaságunk vízosztással, vizes és szennyvizes játékokkal, kicsiknek és nagyoknak szánt tesztekkel, feladatokkal járult hozzá.

Csőtörés, vízhiány Kökényben

2023.04.18.
FRISSÍTVE: kollégáink 22 órára elkészültek a javítással, a szolgáltatás helyreállt, újra van víz Kökényben. Kedd kora este meghibásodott egy vízvezeték Kökényben a Kossuth utcában.

Budzilla, a csatornaszörny

Budzilla, a pécsi csatornaszörny

A nem megfelelő csatornahasználattal akár száz tonnásra felhizlalt csatornahulladékok (más néven zsírhegyek vagy zsírkígyók) komoly fennakadást okoznak a városi szennyvízrendszerben.