Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Szennyvízhálózat-felújítás kezdődik a Corvin utcában

 

Szakembereink 2021. augusztus 9-től az elöregedett szennyvízrendszert korszerűsítik a Corvin utcában és környékén. A tervezetten idén véget érő munkálatokkal az utca alatt futó, 560 méternyi korrodált beton főgyűjtő vezetéket cseréljük korszerű KG-PVC csőre, emellett 43 szennyvízbekötés is megújul, összesen 150 méter hosszan.

corvin_preview07.jpgA fővezeték és a bekötések cseréjét nyílt árkos technológiával végezzük, ezért a rekonstrukció az aktuális szakaszokon teljes szélességű útzárat igényel, itt a ki- és behajtás, valamint a parkolás nem lesz biztosított.

Tervezett ütemezés:

1. szakasz: Feketegyémánt tér 2-4. előtti szakasz (augusztus 9. - szeptember)
2. szakasz: Feketegyémánt tér-Corvin utca kereszteződés - Corvin utca 10.
3. szakasz: Corvin utca 10. - Corvin utca 16.
4. szakasz: Corvin utca 16. - Corvin utca 21.
5. szakasz: Corvin utca 21. - Corvin utca 25.

Aktuális forgalomkorlátozás: augusztus 9-től várhatóan szeptember közepéig teljes útlezárás lesz érvényben a Feketegyémánt tér 2. előtti kanyartól a Feketegyémánt tér – Corvin utca kereszteződésig. A Corvin utca az első szakaszban átjárható lesz.

A 150 millió forint értékű korszerűsítés várhatóan 2021 decemberéig tart, a munkálatokat az útburkolat teljes helyreállításával zárjuk.

Köszönjük a lakók és az arra közlekedők türelmét!

A publikálás időpontja: 2021. augusztus 4.Kezdődik a befejező szakasz a Havi-hegyi úton

A vártnál gyorsabban halad a Havi-hegyi úti ivóvízvezeték-csere, fél távnál jár a munkavégzés. Október 4-én, hétfőn az utolsó szakaszon is elindulnak a munkálatok, a Havi-hegyi út decemberre új útburkolatot kap.

Bővebben

Érvényesíthető a locsolási kedvezmény

Bővebben

A Kisflórián utcában is elindul a hálózatépítés

Az utolsó cső is földbe került a József utcában, a környék közműfejlesztése azonban nem ért véget: a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szeptember 27-étől a Kisflórián utcában, majd a Szent Mór utcában korszerűsíti a víziközmű-hálózatot.

Bővebben

Megújul a Veress Endre utca alatti szennyvíz- és ivóvízhálózat

A mélyvonali csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztéséhez kapcsolódóan elkezdődik Pécs egyik legforgalmasabb szennyvíz gyűjtőcsatornájának korszerűsítése a Veress Endre utcában. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. kicseréli az Ybl Miklós utca – Pécsi Műjégpálya közötti, rossz állapotú szennyvízvezetéket, ezzel együtt az Ybl Miklós utca – Szőnyi Ottó utca közötti ivóvízvezeték is megújul.

Bővebben

Lezárult a József utcai felújítás első két üteme

Újra lehet közlekedni, parkolni a József utca Anna utcától Szent Mór utcáig tartó szakaszán, amelyre a munka zárásaként vadonatúj aszfaltburkolat került.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT