Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Csőtörés miatt lezárás a Melinda utcai körforgalomnál - Frissítve

 

FRISSÍTVE: a hibaelhárítás és az útburkolat javítása megtörtént, újra zavartalanul lehet közlekedni a körforgalomnál.

Csőtörést javítanak a Tettye Forrásház Zrt. szakemberei Pécsen, a Keszüi út – Megyeri út körfogalom Megyeri úti kihajtójánál. Egy 400 mm átmérőjű (a kertvárosi tározót töltő) fővezeték tört el az út alatt, a javítás és a burkolathelyreállítás idejére több napra teljes szélességben lezárják a körforgalom város felé vezető kihajtóágát.

A belváros felől érkező autóbuszok közlekedése nem változik, egyes járatok azonban terelőútvonalon közlekednek:

  • 1-es és 55-ös járatok: a Nagy Imre út megállóig eredeti útvonalon, majd Keszüi út – Táncsics Mihály utca – Móra Ferenc utca, majd eredeti útvonalon.
  • 130-as járatok: a Várkonyi Nándor u. megállóig eredeti útvonalon, majd a kereszteződésnél balra kanyarodva – 57-es főút – Vásártér utca, utána eredeti útvonalon.
  • Kimaradó megállók: Sarolta utca, Nagy Imre út.

A publikálás időpontja: 2021. augusztus 5.Kezdődik a befejező szakasz a Havi-hegyi úton

A vártnál gyorsabban halad a Havi-hegyi úti ivóvízvezeték-csere, fél távnál jár a munkavégzés. Október 4-én, hétfőn az utolsó szakaszon is elindulnak a munkálatok, a Havi-hegyi út decemberre új útburkolatot kap.

Bővebben

Érvényesíthető a locsolási kedvezmény

Bővebben

A Kisflórián utcában is elindul a hálózatépítés

Az utolsó cső is földbe került a József utcában, a környék közműfejlesztése azonban nem ért véget: a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szeptember 27-étől a Kisflórián utcában, majd a Szent Mór utcában korszerűsíti a víziközmű-hálózatot.

Bővebben

Megújul a Veress Endre utca alatti szennyvíz- és ivóvízhálózat

A mélyvonali csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztéséhez kapcsolódóan elkezdődik Pécs egyik legforgalmasabb szennyvíz gyűjtőcsatornájának korszerűsítése a Veress Endre utcában. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. kicseréli az Ybl Miklós utca – Pécsi Műjégpálya közötti, rossz állapotú szennyvízvezetéket, ezzel együtt az Ybl Miklós utca – Szőnyi Ottó utca közötti ivóvízvezeték is megújul.

Bővebben

Lezárult a József utcai felújítás első két üteme

Újra lehet közlekedni, parkolni a József utca Anna utcától Szent Mór utcáig tartó szakaszán, amelyre a munka zárásaként vadonatúj aszfaltburkolat került.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT