Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Vízszállítás kúttalan utakon

 

Ivóvízszállítást végző szakembereink egyre gyakrabban tapasztalnak türelmetlenséget, indulatot munkájuk során a közlekedők részéről.

VIZ_vizszallitas2.jpg

Műszaki okok miatt társaságunk ezekben a hetekben csak nagyméretű, hét köbméteres tartályautóval tudja teljesíteni a megrendeléseket. Miközben kollégáink járják a közműves vízhálózattal nem rendelkező területeket és töltik a ciszternákat, előfordulhat, hogy a technológiai jármű rövid időre akadályozza a nehezen megközelíthető dűlők, vagy más szűk utcák forgalmát.
Az ilyen esetekre kérjük az arra közlekedők türelmét, megértését – kollégáink azért dolgoznak, hogy célba juttassák az ivóvizet mindenhol, ahol szükség van rá.

Az elmúlt napokban több olyan eset is történt, ahol fenyegették a vízszállító sofőrjét, és erőszakosan léptek fel vele szemben. Felhívjuk a figyelmet, hogy szakembereink zavartalan, rendeltetésszerű tevékenysége a közösség érdeke, a közfeladatot ellátó személyek akadályozása eljárást von maga után.

A publikálás időpontja: 2022. augusztus 15.


Vízzavarosodás lehet október 6-án a Belvárosban

Szakembereink 8:00 és 10:00 óra között oltóvíz-hozamot mérnek a Mátyás király utca 14., valamint a Váradi Antal utca 1. és 8. előtti tűzcsapokon.

Bővebben

Csatlakozócsere a Petőfi utcában

Ivóvíz bekötővezetékek cseréje kezdődik október 3-án a Petőfi Sándor utca és az Őz utca kereszteződésében. A tervezetten két héten át, október 14-ig tartó munkálat során szakembereink hat helyen cserélik ki az elöregedett csatlakozóvezetéket.

Bővebben

Munkálat a Berzsenyi Dániel utcában

Szeptember 14-től ivóvíz- és szennyvízhálózati rekonstrukció indul a Berzsenyi Dániel utcában. A tervezetten egy hónapig tartó munka során több mint 120 méternyi vezeték és 7 bekötés újul meg.

Bővebben

„Minden, ami víz” tábor kisiskolásoknak

Egy héten át tartó vizes programsorozattal búcsúztathatták a nyarat azok a gyerekek, akik részt vettek a Tettye Forrásház szervezésében megvalósult nyári táborban.

Bővebben

Kutyabarát munkahely

Újabb szereplővel bővült a kutyabarát munkahelyek tábora: a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a cég munkavállalóihoz tartozó házi kedvencek előtt is kaput nyitott, otthonosabb, kellemesebb munkahelyi légkört biztosítva a dolgozóknak és kutyusoknak egyaránt.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT