Tovább a tartalomhoz

Keresés

Majd, ha fagy? Ne várjuk meg!

A nem megfelelően szigetelt vízmérők egyetlen fagyos éjszaka alatt tönkremehetnek, ennek megelőzése érdekében fontos elvégezni a hidegnek kitett házi vezetékek, szerelvények fagyvédelmét. Megmutatjuk, hogyan.

Tovább a hírhez: Majd, ha fagy? Ne várjuk meg!

Legfrissebb híreink

Összes hír

Vízhiány Kökényben (FRISSÍTVE)

2023.12.06.
A Kossuth utca 64. előtti vízfolyás miatt szakembereink hibaelhárítást végeznek Kökényben, amely délelőtt 10 órától vízhiánnyal jár. (FRISSÍTÉS: 14.00-kor szakembereink elkészültek a javítással, hamarosan mindenhol helyreáll a szolgáltatás, van víz a településen.)

Sérült szennyvízvezetéket cserélnek a Hunyadi utcában

2023.11.24.
Rendkívüli szennyvízvezeték rekonstrukciós munkát végeznek szakembereink Pécs belvárosában, a Hunyadi János utca 9. előtt. A november 29-én szerda reggel 8 órakor kezdődő, várhatóan egy hétig tartó munka (az útburkolat végleges helyreállításával) a 9. szám előtti útszakasz lezárása mellett zajlik.

Aknafedlapot cserélnek a Mohácsi úton

2023.11.02.
November 3. és 6. között aknafedlapot cserélnek szakembereink Pécsen a Mohácsi út – Huba utca kereszteződésében, amely forgalomkorlátozással jár.

Újra Erőművek Éjszakája a pécsi biogázüzemben és szennyvíztisztító telepen

2023.10.11.
Október 27-én pénteken országszerte megnyitják kapuikat a közműrendszer működtetését végző vagy energiát termelő erőművek, létesítmények. Társaságunk ezúttal is részt vesz az Erőművek Éjszakája programjában, az érdeklődők a pécsi biogázüzembe és szennyvíztisztító telepre látogathatnak el a délelőttől sötétedésig tartó időszakban.

Budzilla, a csatornaszörny

Budzilla, a pécsi csatornaszörny

A nem megfelelő csatornahasználattal akár száz tonnásra felhizlalt csatornahulladékok (más néven zsírhegyek vagy zsírkígyók) komoly fennakadást okoznak a városi szennyvízrendszerben.